Dobar odziv Legacy of Kain popisa

Nikola Jevremović

19. novembar 2022.

Iako je od poslednjeg dela prošlo skoro 20 godina, interesovanje zagriženih fanova kultne vampirske sage ne jenjava! Crystal Dynamics to nije ignorisao, te je početkom oktobra pozvao poklonike da se na online anketi izjasne o eventualnoj budućnosti Legacy of Kain serijala. Odziv je, kako vele organizatori, bio masovan! Prema rečima direktora Crystal Dynamicsa i Eidosa Fila Rodžersa, na upitnike ovog tipa uglavnom odgovori između hiljadu i tri hiljade igrača. U ovom slučaju, ta brojka je veća od 100 hiljada, od kojih je 73 hiljade popunilo anketu u potpunosti (redoklepac ove vesti jedan je od njih). „Čuli smo vas jasno i glasno, i nastavićemo da vas obaveštavamo o eventualnim budućim projektima”, zaključio je Fil. 

Izjava diše ohrabruje, mada je kriptična. Nemamo pojma da li podrazumeva rimejk/remaster starih igara ili neki punokrvni nastavak. Tokom prethodne decenije bilo je pokušaja ovog drugog. Climax Studios (Silent Hill: Origins, Silent Hill: Shattered Memories) radio je tri godine na Legacy of Kain: Dead Sun, nastavku koji se odvija par stotina godina nakon Soul Reavera. Igra je trebalo da posluži kao dopuna Nosgothu (dogurao do beta faze), multiplayeru studija Psyonixa. Po onome što je pokazao, dobro je što su oba projekta otkazana (jedan 2012. drugi 2016.), jer su bili bleda senka svojih prethodnika.

Legacy of Kain

Crystal Dynamics

Soul Reaver

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *