Flagship performanse „upakovane” u novi model – Galaxy S21 FE 5G

Svet kompjutera

27. januar 2022.

Prilikom izbora novog telefona, uvek nam je važno da su procesor, rezolucija, operativni sistem, ali i kamera poboljšani u odnosu na verziju pametnog uređaja koju trenutno posedujemo. Kako bi, nakon lansirane serije Galaxy S20 FE, još više unapredio korisničko iskustvo, Samsung je sve vrhunske performanse upakovao u novu ponudu – u model Galaxy S21 FE 5G.

Uđite u svet vrhunske tehnologije

Tehničke karakteristike mobilnih telefona, kojima posvećujemo najviše pažnje prilikom analiziranja savršenog uređaja po našoj meri, ovde se i te kako ističu. Najveće fanove mobinih telefona će oduševiti jasna visokokvalitetna grafika, kvalitet slike, novi nivo odziva na dodir (Touch response rate) od 240Hz, brzina osvežavanja od 120Hz, što obezbeđuje najvišu rezoluciju na AMOLED 2X ekranu, kao i najnoviji superbrzi Galaxy procesor. Kada upoznate ove, glavne karakteristike telefona, vreme je da se prepustite i drugom, zabavnom sadržaju koji on nudi…


Isprobajte kameru profesionalnog kvaliteta

Kako bi svi korisnici doživeli iskustvo profesionalnog fotografa, Samsung je i ovog puta ponudio fenomenalne kamere. Pored tri zadnje – ultraširoke, kao i širokougaone kamere od 12 MP i telefoto kamere od 8MP, ovaj telefon može napraviti i odlične fotografije pomoću prednje selfie kamere od 32MP. Za prave ljubitelje selfija Samsung je pripremio funkciju sređivanja lica na bazi veštačke inteligencije (AI Face Restoration), koja kreira najbolju verziju fotografije, a ukoliko se one naprave u mračnim uslovima, unapređeni Night mode omogućava da i ovakav snimak bude u punom sjaju. Za one koji vole da eksperimentišu sa video snimcima, opcija dvostrukog snimanja će omogućiti da učestvujete u dešavanjima kako ispred, tako i iza sebe, a sve što treba da uradite jeste da uključite kameru i otpočnete snimanje, čime će se aktivirati oba objektiva.

Personalizujte i zaštitite svoje podatke

Za potpuni užitak u ovom uređaju, Samsung je omogućio svim korisnicima da, pored izbora jedne od četiri atraktivne boje – maslinaste, lavande, grafitne i bele, svoj uređaj tankog dizajna od 7,9mm prilagode sopstvenim željama. Inovativni One UI 4 operativni sistem omogućava i da osmislite dizajn vlastitog početnog ekrana, ikona, pozadina i widgeta, a kako biste bili sigurni da su svi podaci koje ste upakovali u vaš novi pametni telefon bezbedni i sigurni, zaštita vašeg telefona će biti obezbeđena novom kontrolnom tablom za podešavanje privatnosti.

Vreme je da u potpunosti uživate u vrhunskoj mobilnoj tehnologiji jer putovanje po digitalnom svetu neće prekinuti ni prazna baterija. S obzirom na to da se može napuniti više od 50% za samo pola sata, pružiće vam celodnevnu mogućnost korišćenja, a kako biste iskoristili sve potencijale koje ovaj telefon nudi, povežite ga sa ostatkom Samsung ekosistema i uživajte u sopstvenoj galaksiji.

Kako biste se detaljnije upoznali sa kompletnim karakteristikama i sebi omogućili još bolje izražavanje, istraživanje i uživanje u omiljenim sadržajima, o svim karakteristikama telefona Galaxy S21 FE 5G se možete informisati na zvaničnoj stranici proizvođača.

Galaxy S21

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *