Moderan, koristan, privlačan, namenjen za sve prilike, Huawei Watch GT 3 je savršen izbor za sve one koji vode dinamičan život, ispunjen stilom i svakodnevnim iznenađenjima. Ovaj pametni sat, zahvaljujući sjajnoj ergonomiji i zavidnim performansama, može biti baš ono što ste dugo priželjkivali.

Naravno, kod svakog proizvoda prvo što uočavamo jeste dizajn. A Watch GT 3 magnetski privlači poglede. Najnoviji Huawei pametni sat, inspirisan klasičnom estetikom i izgrađen od najkvalitetnijih materijala, ne može biti pogrešan izbor. Watch GT 3 sa zaobljenim, klasičnim dizajnom, podseća na tradicionalne satove i odlikuje se delikatnim look-om koji pristaje svakom modnom trendu.

Svaka prilika zahteva drugačiji autfit, a Watch GT 3 se izdvaja i u ovom pogledu. Narukvica od nerđajućeg čelika donosi elegantan, poslovni izgled, baš kao i narukvica napravljena od visokokvalitetne teleće kože, a koja je odličan izbor i kod svakodnevnih casual odevnih kombinacija. Kaiš od fluoroelastomera takođe može biti vaš izbor, a najbolje će izgledati ukoliko ga nosite uz ležerniju odeću. Model od 42 mm dolazi i u varijanti sa milanskim kaišem u zlatnoj boji, sa upečatljivošću koja će vam pomoći da zablistate u svim prilikama!

Kreiran i za nju i za njega, ovaj pametni sat se prilagođava svakom stilu, ujedno omogućavajući praćenje fitnes i zdravstvenih parametara zahvaljujući kojima ćete imati uvid u svoje kretanje i svoj napredak. Pored toga što će se uklopiti čak i u sportski outfit, sat postavlja dnevne ciljeve i nudi pažljiv podsetnik koji će vam pomoći da razvijete zdrave navike, a na raspolaganju vam je više od 100 režima za vežbanje! Dok trenirate, trčite ili šetate, vaš AI trener će ispratiti rezultate i motivisati vas da ih narednog dana nadmašite!

Huawei Watch GT 3 će vam pomoći da pratite sve značajne zdravstvene parametre kao što su puls i SpO2, ali i kvalitet sna, stres, temperaturu kože ili menstrualni ciklus. Novi pametni sat je opremljen TruSeen 5.0+ tehnologijom za precizno praćenje otkucaja srca, kao i Huawei TruSleep 2.0 tehnologijom koja prati faze spavanja, disanje, kvalitet sna i puls u realnom vremenu. Svi smo ponekad imali probleme sa spavanjem zbog kojih smo se sutradan osećali umorno i slabije funkcionisali. Huawei Watch GT 3 će vam pomoći da poboljšate kvalitet sna. Ovaj sat opremljen je Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologijom koja prati faze spavanja, disanje, kvalitet sna i puls u realnom vremenu. Ako imate problema sa spavanjem, vaš pametni sat će vam pomoći da identifikujete šest najčešćih uzroka i ponudiće vam stotine predloga za poboljšanje. Osim toga, promene u navikama, poremećaj ravnoteže između poslovnog i privatnog života ili manjak društvenih kontakata mogu poremetiti naš spokoj. Huawei Watch GT 3 prati nivoe stresa 24 sata, a zahvaljujući podacima koje prikuplja možete promeniti svoje dnevne navike kako biste sprečili stresne situacije.

Huawei Watch GT 3 je savršen spoj inovacija i elegantnog dizajna. Pored toga, reč je o upečatljivom aksesoaru i uređaju koji će vas motivisati da pratite sebe, svoje zdravstvene parametre i svoje kretanje.

  • Izvor:
  • Promo

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *