IO Interactive će 20. januara proslaviti prvu godišnjicu Hitman-a 3. Studio će izdati paket od sve tri igre World of Assassination za PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.

Hitman 3 za Xbox Game Pass stiže sa novim režimima igre

Paket će biti dostupan pretplatnicima Xbox Game Pass, PC Game Pass i Game Pass Ultimate bez dodatnih troškova. Hitman 3 će debitovati na Steam-u istog dana, godinu dana nakon što je stigao u Epic Games Store. Kasnije ovog meseca, PC igrači mogu da provere VR režim Hitman-a 3. S obzirom da vlasnici prethodne dve igre mogu pristupiti lokacijama iz tih naslova, moći ćete da igrate celu trilogiju u VR-u.

Za razliku od standardnih Elusive Targets, za koje imate samo jedan hitac, Arcade ugovori su stalni dodaci igri. Poenta je u tome što, ako ne uspete da sklopite ugovor, morate da sačekate 12 sati pre nego što pokušate ponovo. Još jedan novi mod pod nazivom Freelancer dolazi sa Hitman-om 3 ovog proleća. Uključuje prilagodljivu sigurnu kuću u kojoj možete planirati misije. Takođe, ako izvadite opremu u misiji i ne vratite se sa njom, ta oprema će nestati iz vašeg inventara. Međutim, moći ćete da nabavite oružje i predmete od dobavljača koje pronađete na lokacijama misije.

Kasnije ove godine, IO će dodati režim praćenja zraka u PC verziju Hitman 3, koji će raditi sa lokacijama iz drugih igara. Studio takođe planira da iskoristi XeSS, Intel-ov odgovor na NVIDIA DLSS i AMD FSR tehnologiju, kao i senčenje sa promenljivom brzinom za poboljšanje performansi. Iako IO Interactive ima u pripremi još jedan uzbudljiv projekat o Džejmsu Bondu, lepo je videti da studio i dalje misli na fanove Hitman-a.

Izvor: PC Press

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *