Honor sprema iznenađenje na IFA sajmu, tehnologija zvuka u fokusu

Najnovije fotografije u vezi sa audio tehnologijom, napravljene u HONOR laboratorijama, prikazuju jedan deo onoga što će HONOR predstaviti na IFA 2022.

Fotografije, koje je kreirao tim za istraživanje i razvoj kompanije HONOR, prikazuju novu audio tehnologiju koja se testira, a više o tome biće prikazano tokom HONOR Keynote koji će biti održan 2. septembra. Fotografije predstavljaju samo dodatak na već unapređeni portfolio kompanije HONOR.

HONORinovacijeizaudiotehnologije_1.JPG

Na ovaj način, HONOR nastavlja da menja svoje okruženje na tehnološkom tržištu – bilo da se radi o sferi pametnih telefona, bilo da se radi o video snimcima, fotografiji i zvuku.

HONOR Keynote na IFA 2022 održaće se 2. septembra, sa početkom od 17 časova, uz obezbeđen prenos izlaganja predstavnika kompanije na linku. Na stranici se nalazi YouTube live stream video koji će biti dostupan kada događaj počne.

PR tekst

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.