Horor strategija sa kartama Ring of Pain i Destiny 2 paket besplatni na Epic Games

Već smo navikli na to da Epic Games svake nedelje okači jednu do dve besplatne igre kako bi privukli igrače da s vremena na vreme svrate i kupe neku igru koju zaista žele da igraju. Nekada besplatne igre budu prosečne, a nekada se Epic baš otvori.

Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack

Ove nedelje će svi koji vole da igraju popularni multiplayer Destiny 2 imati razloga za slavlje, jer je Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack od 25 evra potpuno besplatan. Paket sadrži novu tamnicu, Gjallarhorn Exotic Rocket Launcher, nova oružja, oklope i još mnogo toga. Ukoliko ste već dodali Destiny 2 u svoju biblioteku, ovaj paket će već biti u vašem vlasništvu. Bar tako naže Epic. Međutim, mi smo imali Destiny 2, ali smo Bungie 30th Anniversary Pack ipak morali ručno da dodamo, pa ne budite lenji, dovoljno je da kliknete na ovaj link i onda na dugme Add to Library.

Destiny02.jpg

Ring of Pain

Ring of pain je kartična igra, avanturističko-strateškog tipa, u kojoj neprijatelji sami dolaze do vas. Svaki korak prstena znači da morate da donesete jednu odluku koja vam se verovatno neće svideti. Da li da idete i probate da osvojite dobru nagradu ili da ubodete jezivo čudovište u leđa? Sve su to koraci koji određuju dalji tok ove igre.

Na vama je i da odaberete opremu od koje će često zavisiti da li ćete živi završiti naredni krug ili ne, kako biste došli do kraja i otključali tajne prstena bola.

RingOfPain01.jpg

Igra se sastoji od 16 + 2 tamnice, sa Medium i Hard režimima za one sa mszohističkim namerama, 300+ različitih predmeta u igri, 50+ različitih prijatelja i neprijatelja i slatke žabe prijatelji… Ring of Pain možete skinuti sa ovog linka. do prvog dana školske 2022/23. godine, dok drugaci završe sa petim časom u drugoj smeni.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.