Instagram testira Priče sa vertikalnim skrolovanjem

Instagram testira novi vertikalni skrol za Stories u Turskoj i Brazilu. Ovo će doneti kontrolu prevlačenjem po vertikali, nalik na Reels i rivalski TikTok.

Instagram je još u februaru 2021. najavio da radi na pričama sa vertikalnim pomeranjem, a do sada su priče bile horizontalno pomerajuće, kao što već svi znamo.

Sada sa vertikalnim pomeranjem, možete da idete od priče jednog korisnika do priče drugog, dok će se horizontalnim prevlačenjem prelaziti između različitih priča istog korisnika. Pogledajte kako to izgleda u ovom tvitu.

Nije još uvek jasno kada će novi metod skrolovanja stići, pa čak i da li sigurno dolazi svim korisnicima, globalno. U ovom trenutku Instragram možda samo radi A/B testiranje i možda odluči da ne ubacuje funkciju u potpunosti već samo delimično. Mada, nada uvek postoji, javlja 9to5Mac.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *