Sa iPhone SE modelom, Apple želi da na tržište plasira jeftiniju verziju svog telefona za sve one koji ne žele da plate premijum cijenu za klasične modele.

Međutim, kako bi postigao nižu cijenu, Apple je morao da načini neke kompromise i izostavi određene funkcije sa jeftinije iPhone linije. To uključuje i podršku za 5G koja je izostala sa posljednjeg iPhone SE modela iz 2020.

To će se, prema navodima, promijeniti ove godine. Mark Gurman iz Bloomberga tvrdi da će Apple predstaviti 5G iPhone SE model tokom događaja koji se održava u martu.

Apple uobičajeno tokom godine održava nekoliko događaja, u okviru koji predstavlja nove proizvode, softver ili servise. Prvi od njih se uobičajeno održava tokom marta/aprila.

Prema glasinama, iPhone SE za 2022. godinu će zadržati isti dizajn kao prethodni SE modeli, a dobiće manju nadogradnjnu procesora, više RAM-a, bolju kameru i podršku za 5G.

(b92)

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *