GRADIŠKA – D.P. iz Gradiške uhapšen je danas u okviru akcije „Kazino“ čiji je cilj otkrivanje organizovanja nedozvoljenih igara na sreću, a tokom pretresa je oduzeto više predmeta.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška izvršeni su pretresi lica, poslovnih i stambenih objekata na deset lokacija na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto više predmeta, među njima aparati za igre na sreću, terminali za klađenje, mobilni telefoni i drugi predmeti. Ovi predmeti se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, te će isti koristiti kao dokaz u krivičnom postupku.

„U toku su provjere za više lica i pretresi na nekoliko lokacija sve sa ciljem dokazivanja krivičnog djela organizovanje nedozvoljenih igara na sreću“, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Akciju realizuju policijski službenici Policijske uprave Gradiška, pod nadzorom i u koordinaciji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka.

O svim aktivnostima po završetku akcije Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biće podnešen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *