Foto: RAS / RAS Srbija

Glumac Slaviša Čurović je tokom večeri uložio par stotina evra na igre na sreću, a u jednom trenutku uspeo je i da povrati uloženi kapital, međutim to nije dugo trajalo.

Slaviša Čurović Foto: RAS / RAS Srbija
Slaviša Čurović

Dok njegove kolege kukaju zbog smanjenja obima posla i samim tim zarade, usled pandemije korona virusa, to nije slučaj i sa glumcem Slavišom Čurovićem. Izgleda da mu je učešće u seriji “Igra sudbine” donelo lepu zaradu, te pauzu između snimanja koristi kako bi novac trošio u kazinu.

– Slaviša je u kasnim večernjim satima došao u jednu kockarnicu u Budvi, u društvu par prijatelja i odmah seo za rulet kako bi oprobao svoju sreću. Bio je vrlo raspoložen, sve vreme se šalio sa prijateljima i pijuckao alkohol. U prvi mah je u mašinu ubacio par stotina evra, te naglas komentarisao svaki dobitak i gubitak – navodi izvor blizak “Blicu” koji se našao na licu mesta, te dodaje:

– U prvi mah njemu je dobro išlo, te je uspeo da pogodi nekoliko brojeva i zaradi nešto novca na uloženi kapital. Međutim to se brzo promenilo, jer je on nastavio da se kocka, te je sve vreme išao gore-dole sa novcem. Delovalo je da ga to ne uznemirava previše, već je nastavio da vodi razgovor sa prijateljima koji su sedeli do njega. Svi zajedno su navijali da rulet pokaže broj koji su izabrali, a kako nije dolazio, onda su njegovi prijatelji naglas psovali aparat, dok je Čurović bio sudržan. Samo bi odmahivao glavom i nastavio da uzima koji gutljaj pića i stavlja nove uloge.

Pozvali smo Slavišu kako bi proverili istinitosti navoda, međutim on je bio vrlo tajanstven.

– Ne bih to komentarisao – kratko je poručio glumac, koga je publika imala priliku u poslednje vreme da gleda u nekoliko popularnih serija poput “Južnog vetra”, “Ubica mog oca”, “Bese”.

Ipak naš izvor tvrdi da ovo nije prvi put da je gost kockarnice, te da mu je to čest vid zabave.

– Viđao sam ga i ranije u kockarnici. Ima običaj da svrati, ali nikad ne troši velike sume novca, te uglavnom deluje da mu je to samo vid zabave. Uglavnom sedi i za aparatima u društvu prijatelja i kocka sa manjim svotama novca – objašnjava izvor te dodaje:

– I ove večeri se videlo da mu je vrlo prijatno u kazinu, čak se nije previše uzrujavao ni kada izgubi pare. Sve vreme je ćaskao sa prijateljima o raznim temama, a jednog trenutka su se dotakli i njegovog posla. Otkrio je da će se uskoro pojaviti dva nova filma koje je snimio, kao i da jedva čeka da se vrati u Beograd i nastavi rad na nastavku “Igri sudbine”. Usput je svojim prijateljima preporučio i koje domaće serije da pogledaju, te je bilo jasno da se skroz prijatno i opušteno oseća u kazinu.

PROČITAJTE I:

Hvalio se da je kupio dva stana

Dok je sedeo u kazinu, Slaviša se svojim prijateljima pohvalio kako je kupio dva stana u Beogradu, te da je jedan ostavio bivšoj supruzi, gde ona sada živi sa njihovom ćerkom. Međutim kada smo ga pozvali, on je imao drugačiju verziju priče.

– Nije tačna informacija da sam kupio dva stana u Beogradu. Jedva sam i ovaj jedan kupio što imam (smeh). Ostalo mi je još dve rate da otplatim i da završim sa tim. Voleo bih da je to istina, ali nažalost nije – poručio je glumac koji je ostao u dobrim odnosima sa bivšom ženom, inače koleginicom, Tijanom Čurović.

VIDEO: Poznati hrvatski glumac se potukao u tramvaju

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *