Meridian je novogodišnjim specijalom pokrenuo adrenalinsku zabavu koja i dalje traje. Do 12. januara Meridianomanija donosi spektakularne poklone: bonuse i free spinove. Igrači, šta čekate?

Kad kažeš „najluđi dan“, misliš na samo jedan, posljednji dan u godini?  A šta ako ti kažemo da praznična euforija u Meridianu traje cijeli mjesec? Ne oklijevaj, neki od ovih NOVOGODIŠNJIH MERIDIANOMANIJA POKLONA sigurno je skrojen baš po tvojoj mjeri. 

Ponedjeljak mnogima nije najomiljeniji dan u sedmici, ali sada se i to mijenja! Sigurno ga mogu popraviti moćni bonusi. Meridian poklanja odličnih 20% BONUSA NA DEPOZIT i biće tako sve do 12. januara 2023! Minimalna uplata za učešće u promociji je 20 KM, a maksimalan iznos dnevnog bonusa 50 KM.

Utorak je DAN SPINOVA i rezervisan za vruću zabavu na Meridian online kazinu. Svaki igrač koji utorkom izvrti 50 spinova na kazino igrama – dobija 100 besplatnih spinova na igri Hot Hot Fruit. Spinovi će ti biti uplaćeni naredni dan, do 15 sati!

Sredina sedmice upakovana je u poklon sa „zicer“ mašnom. Kako? Pa, SRIJEDOM TIKETI NE PADAJU! Svim igračima koji srijedom ne budu imali sreće u „sportskoj prognozi“, a ispune nekoliko jednostavnih uslova ostvaruju povrat uloga na bonus račun.

Kako se približavamo kraju radne sedmice, tako i uzbuđenje raste. Četvrtak je 20% CASHBACK DAN. Šta je sad to?! Svaki igrač koji četvrtkom tokom igranja Expanse igara izgubi 20 KM ili više, vraća mu se 20% izgubljenog novca na bonus račun.

Nije svaki petak – crni petak, osim kada je Meridianomanija u pitanju! Tada jeste. BLACK FRIDAY ti u toku promotivnog perioda na minimalnih 20 KM depozita, poklanja 5 KM bonusa za sportsko klađenje i 50 besplatnih spinova na igrici Magic Oak.

GDJE ĆEŠ ZA VIKEND?

Neka tvoja obožavana vikend-destinacija bude Meridian.

Ne pitaj se kakva ti je šansa za dobitak subotom! Odgovor je samo jedan – DUPLA ŠANSA! Ukoliko tiket postane dobitan, slijedi iznenađenje… Meridian je široke ruke – časti te još jednim dobitkom.

HAPPY HOUR nedjeljom – traje duuugo! To znači ovo – na svaki depozit uplaćen karticom od 18 do 22 sata,  Meridian te daruje s kraljevskih 50% BONUSA! Potrebno je da minimalno uplatiš 20 KM, a maksimalni iznos bonusa je 50 KM.

Spektakularni praznični pokloni su tu. Čekamo te!

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *