Ulice prvog prioriteta u Beogradu očišćene su od snega, a na čišćenje ulica drugog prioriteta će se preći po prestanku padavina što će možda biti i noćas, ali najverovatnije sutra, izjavio je rukovodilac zimske službe JKP „Beograd put“ Željko Maravić.

Izvor: Tanjug Beograd

Ilustracija: Alisa24/Shutterstock

Ilustracija: Alisa24/Shutterstock

On je u izjavi za Tanjug podsetio da se ulice drugog prioriteta ne čiste dok god su snežne padavine u toku.

„Prema vremenskoj prognozi, na čišćenje tih ulica ćemo preći najverovatnije tek sutra“, rekao je Maravić i dodao da te ulice treba da budu čiste 48 sati po prestanku padavina.

Podsetio je da su ulice drugog prioriteta uglavnom male ulice u kojima je saobraćaj koncipiran tako da tu ima i obostranog parkiranja zbog čega je, dodao je, za čišćenje snega potrebno specijalno malo vozilo koje tuda može da prođe.

„To ne mogu da rade veliki kamioni koji čiste bulevare i veće saobraćajnice sa po više traka“, rekao je Maravić i apelovao na sugrađane da, kada počne čišćenje ulica drugog prioriteta, svoja vozila ne parkiraju nepropisno, kako bi nadležne ekipe lakše mogle da prođu i očiste sneg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *