U Bloku 8 neće biti nikakve gradnje, izričit je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Izvor: B92.net Beograd

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

„Nije usvojen nikakav plan, a samim tim nije izdata ni građevinska dozvola“, rekao je on gostujući na Studiju B, preneo je Beoinfo.

Kako je dodao, oni koji bune građane pokazuju sliku sa predloga plana investitora koji ne samo da nije usvojen, nego je zaustavljen pre nekoliko meseci od strane gradske sekretarke za urbanizam Bojane Radaković i gradskog urbaniste Marka Stojičića.

„To su uradili sami bez pritiska građana, uz moju saglasnost. Čekao sam poslednja dva-tri dana da se javi još neko od funkcionera lokalne vlasti da nešto uradi, kaži ili stani na stranu građana. Da ne bude da samo ja rešavam probleme, ali ne vredi. Izgleda da to meni uvek zapadne“, rekao je Vesić.

On je istakao da to što neko želi nešto da gradi, pa predloži plan, ne znači da će te njegove želje biti usvojene.

„Garantujem da dok sam ja u Gradu Beogradu, taj plan neće biti usvojen, kao što nije usvojen ni u Bloku 37 gde sam zajedno sa građanima zaustavio gradnju koja je imala građevinsku dozvolu. Ukoliko dobijemo poverenje građana na izborima, rešićemo ceo Novi Beograd zabranom gradnje na lokacijama koje se nalaze među zgradama, a koje su predmet napada investitora“, rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika je dodao i to da može da razume da će se graditi na Novom Beogradu, ali na placevima koji su prazni, a ne između dve zgrade gde postoji prazan prostor i poručio da se to više neće događati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *