Ljubitelji apokalipse s nestrpljenjem čekaju Dying Light 2 Stay Human, budući da se zlokobni virus raširio više nego u prvom poglavlju, te zauzeo čitav svet.

Dying Light 2
Izvor: Smart Life/ Steam

Video igra Dying Light 2 izlazi 4. februara 2022. godine za PC, PlayStation 5, Xbox Series S/X i konzole ranije generacije, u Standard, Deluxe, Ultimate i Collectors izdanjima.

Ukoliko igračima pođe za rukom da odvoje novac za dovoljno jake mašine, vreme bi moglo da bude problem – developeri su objavili da je za celu igru potrebno čak 500 sati.

Možda će vas zanimati

Techland je na svom Twitter nalogu objavio da će igra potrajati, što je obradovalo one koji vole velike priče, a u objavi stoji da će gejmeri u Dying Light 2 univerzumu provesti onoliko vremena koliko je potrebno za pešačenje od Varšave do Madrida.

Reakcije su raznovrsne, pa su s jedne strane oni koji su na prvo poglavlje već utrošili sate igranja, a s druge oni koji smatraju da developeri preteruju.

Techland je požurio da situaciju pojasni, pa u drugom tvitu može da se pročita da je 500 sati zapravo maksimum – toliko je potrebno da se završe sve misije, istraže alternativni završeci i otkriju najudaljeniji delovi mape. Za regularnu igru je ipak potrebno nešto manje od 100 sati, pa će oni kojima je glavna priča dovoljno sasvim sigurno uštedeti na vremenu.

Dying Light 2 Stay Human Cinematic Trailer VIDEO
Izvor: Dying Light

Ljubitelji apokalipse s nestrpljenjem čekaju Dying Light 2 Stay Human, budući da se zlokobni virus raširio više nego u prvom poglavlju, te zauzeo čitav svet. Glavni junak se nalazi u jednom od retkih gradova koji situaciju drže pod kontrolom. Zombiji ipak nisu daleko, ali su pravi neprijatelji ovoga puta ljudi, koji su se podelili u grupe koje ratuju među sobom.

Dying Light 2 Stay Human Gameplay Trailer VIDEO
Izvor: Dying Light

Svi se nadaju da se neće ponoviti situacija iz decembra, te da neće biti novih odlaganja.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *