Ipak, biti u dobroj formi iziskuje mnogo rada, i potrebno je održati početnu motivaciju. Idealno bi bilo, recimo, kada bi neko bio uz nas 24 časa i svakodnevno nas podsećao, bodrio, upućivao na dobre a odvraćao od ne tako sjajnih navika, govorio šta i kako da radimo, i, pri svemu tome, dostavljao nam naše naučno relevantne fitnes i zdravstvene parametre. A ako vam kažemo da jedno takvo rešenje postoji i da se ono zove Huawei Watch GT 3, da li biste nam verovati? Za početak, dovoljno je da nas saslušate.

Promo

 

Huawei Watch GT 3 je najnoviji uređaj koji stiže iz renomirane Huawei porodice. Reč je, naravno, o pametnom satu koji po mnogo čemu odskače od proseka. Odlikuju ga izrazito privlačan dizajn i vrhunska ergonomija, ali ono što posebno privlači pažnju zapravo se ne može videti golim okom i tiče se njegove unutrašnjosti. Ispod vrhunskog materijala od kojeg je napravljen Huawei Watch GT 3, nalazi se čitav univerzum vredan našeg divljenja.

Pre svega, kao i svaki pametni sat, Huawei Watch GT 3 ima primarnu funkciju da prati naše zdravstvene parametre i da ih procenjuje putem svog tehnološki unapređenog algoritma. No, posebnost Huawei Watch GT 3 pametnog sata ogleda se i u obimu neverovatnih mogućnosti njegovih radnih režima. Tako se ovaj pametni sat može pohvaliti sa 100 režima za vežbanje, sa ugrađenim planerom vežbanja, kao i reformisanim lokacijama za precizno praćenje trčanja. Tu je i nov način merenja otkucaja srca koji pripada petoj generaciji. Ove naučno inkorporirane funkcije za praćenje zdravstvenih i fitnes parametara imaju za cilj da korisniku obezbede najkraći i najlakši put za postizanje vrhunskih fizičkih i kardio rezultata.

Brojne klasične funkcije na koje smo navikli: senzori za celodnevno nadgledanje i praćenje sna, senzori otkucaja srca, senzori za praćenje SpO2 i dr, takođe su nam na raspolaganju. Huawei Watch GT 3 poseduje i izuzetno praktičan senzor za otkrivanje pada, kao i senzor za praćenje temperature tela i kože. Naravno, tu je i veliki izbor instalacija u AppGallery-u, mogućnost Bluetooth poziva, a posebno raduje i kompatibilnost sa Android i iOS uređajima. A kada se svemu ovome doda i fantastična autonomija baterije, onda je jasno da u jednom uređaju dobijate savršenog „ortaka” koji vas nikada neće ostaviti na cedilu.

Promo

 

Jedan od onih koji su svoje poverenje ukazali Huawei Watch GT 3 uređaju, i koji će, nadamo se, potvrditi naše impresije, jeste i poznati srpski glumac Stevan Piale. Na naše pitanje koje opcije svog pametnog sata najčešće koristi, Stevan je dao vrlo zanimljiv odgovor:

– Najčešće koristim opciju da preko sata pronađem svoj telefon. (Smeh) Ta aplikacija je, za nas rasejane, zlata vredna. Osim toga, često koristim opciju koja mi omogućava da postavim telefon i onda se daljinski slikam pomoću sata.

A koliko je pametni sat uticao na organizaciju vaših sportskih aktivnosti, praćenje zdravstvenih parametara? Šta se, zapravo, promenilo od kada ga koristite?

– Svaki dan mi počinje tako što na satu pogledam koliko dugo sam spavao i, još važnije, kakav mi je bio kvalitet sna. A onda, kako odmiče dan, pratim korake, kalorije, pritisak, saturaciju, stres. Radi lakše kontrole i praćenja povezao sam sat, telefon i vagu, pa sada svaki dan pratim rezultate i pokušavam da ih poboljšam. A pored toga što je ovaj uređaj od velike praktične koristi, jako je i zabavan, pa imam osećaj kao da stalno igram neku igricu. 

Stevanu smo poželeli TOP formu i još puno dobre zabave, a vas, dragi čitaoci, pitamo: Da li nam sada verujete kada kažemo da je Huawei Watch GT 3 idealan partner u očuvanju vašeg zdravlja i u postizanju idealne kondicije?

 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *