Lenovo sprema svoj novi gaming telefon, a sada su se pojavile kompletne specifikacije predstojećeg uređaja.

Lenovo Legion Y90 gaming telefon se u prethodnom periodu pojavljivo kao dio različitih vijesti i glasina, a sada smo dobili najviše dostupnih informacija o uređaju.

Autentičnost dostupnih podataka nije poznata, ali sam dojavljivač @Pandaisbald ima dobru reputaciju kada su u pitanju prethodne dojave o do tada neobjavljenim uređajima.

Bez previše iznenađenja, Legion Y90 će koristiti Snapdragon 8 Gen 1 čipset. U kombinaciji sa pomenutim čipom stiže i 18GB RAM-a, koji se može proširiti do 22GB pomoću dinamičke RAM ekstenzije na Androidu.

Pominje se i 640GB skladišnog prostora, što će biti moguće kombinovanjem 512GB i 128GB diskova.

Displej bi trebalo da bude Samsung E4 AMOLED, veličine 6,92 inča i sa 144Hz osvježavanjem. Na polju kamera se očekuju 44MP selfi s prednje strane, kao i 64MP glavna kamera na poleđini i 16MP ultraširoka kamera.

Dostupne informacije pominju i nadograđeno rješenje za hlađenje, kao i postojanje fizičkih tastera kojih bi moglo biti šest (naspram četiri koliko je imao Legion 2 Pro).

Očekuje se da bi Lenovo Legion Y90 gaming telefon mogao biti predstavljen tokom februara, prenosi B92.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *