Samsung Galaxy S21 FE, najnoviji pametni telefon iz S21 serije uređaja, dostupan je u Crnogorskom Telekomu, a najbrži kupci dobijaju na poklon Samsung Buds 2 bežične slušalice. Uz to, Telekom korisnicima za kupovinu na rate poklanja 90 GB brzog interneta.

Galaxy S21 FE je pametni telefon koji će značajno unaprijediti korisničko iskustvo, i koji nudi vrhunsku kameru sa profesionalnim karakteristikama i još bolju povezanost sa Samsung ekosistemom. Uređaj dizajniran po mjeri svakog korisnika odlikuju unikatan dizajn i odlične performanse za savladavanje obaveza u dinamičnoj svakodnevici, kao i za uživanje u omiljenim aplikacijama i sadržajima.

Novi Samsung Galaxy S21 FE donosi elegantan i tanak dizajn od 7,9 mm u maslinastoj, lavanda, grafitnoj i bijeloj boji sa mat završnim premazom zbog kog izgleda još moćnije, a ono što će se posebno dopasti korisnicima je Contour-Cut okvir, koji neprimjetno spaja kameru i ostvaruje jedinstveni vizuelni utisak uređaja.

Samsung Galaxy S21 FE
foto: Samsung Galaxy S21 FE

Galaxy S21 FE donosi i inovativni One UI 4 operativni sistem sa personalizovanim korisničkim pristupom, dizajnom vlastitog početnog ekrana, ikona, pozadina i widgeta prema individualnim željama i stilovima, kao i novom nadzorna pločom za bolju privatnost i sigurnost uređaja.

Zbog moćnih performansi i sve jače tehnologije na pametnim telefonima, uređaj mora sadržati i dugotrajnu bateriju. Galaxy S21 FE, zbog svoje izdržljive baterije i opcije super brzog punjenja od 25W, korisnicima osigurava cjelodnevno korišćenje.

Ono čime se novi Galaxy S21 FE može dodatno pohvaliti je besprekoran Dynamic AMOLED 2X ekran, koji pruža najveću rezoluciju i visokokvalitetni grafički prikaz, dok će njegova brzina osvježavanja ekrana od 120 Hz osigurati vrhunsko iskustvo korišćenja. Jednako zadovoljstvo ovim uređajem imaće strastveni gejmeri, ali i korisnici koji svoj pametni telefon koriste za svakodnevni multitasking i društvene mreže.

Kako Galaxy S21 FE pametni telefon donosi upravo one karakteristike koje su korisnici najviše željeli, jedna od njih je i vrhunska kamera, koja sadrži brojne profesionalne osobine, zahvaljujući kojima će korisnici još više uživati u snimanju živopisnih fotografija i kreiranju uspomena.

Unaprijeđeni Night Mode omogućava još kvalitetnije noćne fotografije, a Galaxy S21 FE omogućava i najbolji selfie zbog prednje kamere od 32MP, dok će AI Face Restoration opcija osigurati da na svakoj fotografiji ispadnete najbolje.

Samsung Buds 2 slušalice dostupne su kao poklon do isteka zaliha, a 90 GB koje korisnici Telekoma dobijaju uz kupovinu na rate validno je tri mjeseca.

Korisnici Telekoma novi Galaxy S21 FE pametni telefon mogu rezervisati preko sajta www.telekom.me i u poslovnicama Telekoma.

Vijesti

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *