Očekuje se da će Samsung Galaxy A53 stići uoči lansiranja Galaxy S22

Izgleda kao da je došlo vreme za lansiranje telefona srednjeg ranga, pošto se – zajedno sa Galaxy A33 5G nižeg ranga – pojavio i Samsung Galaxy A53, na zvaničnim stranicama podrške kompanije, prema izveštaju iz MySmartPrice.

Kako bi premijum Galaxy S22 trebalo da bude predstavljen 8. februara, ne bismo bili iznenađeni kada bismo videli da dvojac A53 i A33 stigne bez pompe, kako bi izbegli bilo kakvo ometanje Samsungovog premijum trojca.

Navodne specifikacije kažu da donosi četvorostruku kameru na zadnjoj strani – sa glavnom, ultra-širokom od 64 megapiksela, 5MP makro i 2MP senzorom dubine – dok se smatra da je ekran 6,4-inčni Full HD+ AMOLED panel sa rupom za selfi kameru centralno u vrhu ekrana. Dakle, ovde nema fensi zuma, ali to je deo onoga što izdvaja A53 od S22.

Dalje, priča se da Galaxy A53 poseduje Samsungov Exynos 1200 čip i najmanje 8 GB RAM-a. Malo je verovatno da će se Exynos pojaviti u svim regionima, pošto Evropa i SAD imaju tendenciju da dobiju Qualcomm specifikacije u A klasi, ali sve su glasine da bi ovaj Galaxy mogao biti prvi koji će koristiti MediaTek-ov najnoviji hardver (iako se čini da je Dimensity 9000 malo verovatan, jer teoretski ima više specifikacije nego Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 u mnogim segmentima).

Potpuni i konačni detalji su verovatno tu iza ćoška, tako da više informacija očekujemo vrlo brzo. Možda čak i zvanične.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *