OnePlus 11 deluje kao čudni Huawei Mate 50

Ne možemo da kažemo da je OnePlus briljirao kada je u pitanju dizajn njihovih novih telefona, ali je izgleda došlo vreme da se to promeni, ili bar tako tvrdi Stiv sa čuvenog nalog OnLeaks na Twitter mreži. Ukoliko su slike verodostojne, OnePlus je napravio ozbiljan zaokret u dizajnu, pa će OnePlus 11 sada više da liči na kombinaciju Google Pixel 7 Pro i Huawei Mate 50, samo sa decentriranim kućištem kamera.

Naravno, tu je i veliki Hasselblad logo i dve boje – klinička zelena i crno-siva, ali smo sigurni da će OnePlus do izlaska da smisli nazive poput Moonshine Dark Grey ili Emerald Unicorn Green. U svakom slučaju, dizajn zadnje strane je jedinstven po tome što nikome nije palo na pamet da pomeri ovoliko kružno kućište kamera u jednu stranu. Naravno, tu je i Hasselblad logo, da se ne zaboravi saradnja sa kompanijama koje sve češće prave saradnju sa proizvođačima telefona, iako realno proizvođači plaćaju skupi logo kako bi privukli kupce, a zauzvrat često imaju samo nekoliko filtera i kolornih profila pride.

OnePlus11OfficialRenderscaled.jpg

Ono što za sada znamo, pored čudnog dizajna, je da ovaj telefon dolazi sa 6,7-inčnim QHD AMOLED ekranom, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 platformom i do 16 GB radne memorije. Sistem kamera se sastoji od tri sočiva nazad: 50 MP glavnu (Sony IMX890), 48 MP širokougaonu (IMX581) i 32 MP 2x portretnu kameru (Sony IMX709), uz asistenciju prednje kamere rezolucije 16 MP. Baterija broji 5000 mAh uz brzi punjač snage 100 W. Po svemu sudeći, ove slike su jako slične onim renderima koje smo videli u septembru mesecu.

Očekuje se da će OnePlus predstaviti i Pro model, što znači da ćemo najverovatnije dobiti pravu zum kameru uz postojeći sistem.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *