Prošlog jula, Huawei je predstavio P50 i P50 Pro, a u decembru je nastavio sa P50 Pocket sklopivim pametnim telefonom. Ovi telefoni su trenutno dostupni samo u Kini, ali će ova dva imati svoj globalni debi sljedeće nedjelje – 12. januara.

Ova informacija dolazi od Huaveijevog malezijskog ogranka, koji je objavio nekoliko tizera na svom Twitter nalogu, potvrđujući međunarodni debi P50 Pro i P50 Pocket 12. januara.

Huawei Malaisia je na svom zvaničnom sajtu naveo oba pametna telefona, sa detaljima o njihovim specifikacijama i karakteristikama, koje su u skladu sa njihovim kineskim parnjacima. Međutim, P50 Pro će pokretati Snapdragon 888 SoC umjesto Kirin 9000, a P50 Pocket će pokretati EMUI 12 iz kutije umjesto HarmonyOS-a.

Huawei nije pomenuo koji će operativni sistem raditi na P50 Pro, ali vjerujemo da će to biti EMUI 12. Uz to, P50 Pro i P50 Pocket će doći u jednoj konfiguraciji od 8GB/256GB, barem u Maleziji, dok će se P50 Pocket Premium Edition nuditi u konfiguraciji od 12GB/512GB, prenosi GSM Arena.

(Benchmark)

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *