Kako jedan od najprodavanijih telefona učiniti još boljim – dodaj šta mu treba i ništa ne diraj!


Izvor: SMARTLife/ Unsplash/ Noah Silliman

To nije slučajna procena stručnjaka, jer iPhone SE linija ima sve što korisnici žele – kompaktan dizajn, dobru kameru, pouzdan softver i opcije koje svakodnevno trebaju.

Možda će vas zanimati

Najnoviji model pojaviće se ovog proleća, verovatno s prvim danima, krajem marta na prvoj ovogodišnjoj velikoj Apple premijeri, ako ga američka kompanija ne pomeri zbog i dalje aktuelnih problema sa snabdevanjem komponentama.

iPhone SE 2022 doneće sve ono dobro što korisnici tog telefona i očekuju i dodaće samo ono što očekuju da dobiju – nov čipset i nove mrežne mogućnosti.

Apple je, prema proceni analitičara do sada prodao najmanje 25 miliona iPhone SE 2020 telefona do kraja februara 2021. godine, ne računajući poslednju godinu i prve modele tog uređaja koji su se odlično predavali i pre tog modela. Novi će zato imati 5G vezu, verovatno i dalje dobru cenu i prepoznatljiv, stari dizajn, koji će Apple kompaniji doneti milione novih korisnika.

Prema dosadašnjim saznanjima upravo iz lanca snabdevanja otkriveno je da će se iPhone SE (2022) zvati iPhone SE+ 5G, imaće 5G, 4,7 inča Retina ekran LCD tipa, moderniji čipset, kao i više memorije i RAM, a zadržaće jednu kameru, mada će biti određenih unapređenja, vodootpornost i Touch ID.

Cena bi i dalje trebalo da bude oko 400 dolara, odnosno 400 evra (kod nas će po tradiciji i dalje verovatno biti najskuplji), a prodavaće se u nekoliko atraktivnih boja.

Apple neće dugo čekati ni sa premijerom sledećeg modela, ako je verovati istim izvorima, pa ćemo već tokom 2023. godine upoznati i iPhone SE3, koji će imati ekran od 5,7 inča, a moguće je da se Apple odluči i za radikalnije uvećanje – da iPhone SE3 dobije 6,1 inča ekran.

Šta vi mislite o iPhone SE telefonima?

iPhone SE 2020 video (MobIT)
Izvor: Apple

Pet stvari koje iPhone SE nedostaju.
Izvor: CNet.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *