Moći ćete da birate memorijsku konfiguraciju, ali i koji model vam od tri najviše odgovara – POCO M4 Pro, POCO X4 Pro i gejming POCO F4 GT.

 POCO telefoni u Srbiji premijera (9).JPG Izvor: POCO

Novi uređaji, koji se ističu po specifikacijama za gejming i za zabavu, stigli su u Srbiju da podignu lestvicu mogućnosti što se hardvera ovog proizvođača tiče, a sa sobom su doneli i neizbežno povećanje cene, koje su i dalje daleko od konkurencije sličnih ili čak jačih karakteristika.

Možda će vas zanimati

POCO X4 Pro 5G već smo predstavili i oduševio nas je još u februaru u Barseloni, na MWC sajmu. Dolazi u dve varijante: 6 + 128 GB po ceni od 39.999 RSD (340 evra) i 8 + 256 GB po ceni od 44.999 RSD (oko 383 evra).

Detaljno smo predstavili i POCO M4 Pro, koji u Srbiju dolazi, takođe, u dve varijante: 6 + 128 GB po ceni od 29.999 RSD (255 evra) i 8 + 256 GB po ceni od 33.999 RSD (oko 289 evra).

Najjači POCO ikad, namenjen gejmingu i korisnicima koji žele pravi flagship po i dalje drastično nižoj ceni u odnosu na konkurenciju, ali koji može da im parira jeste POCO F4 GT. Ovaj model dolazi samo u konfiguraciji memorije 12 + 256 GB i košta 89.999 RSD (766 evra).

Evo kako je bilo na POCO premijeri u Srbiji:

Najvažnija karakteristika POCO F4 GT telefona je Snapdragon 8 Gen 1 čipset – prvi flagship čipset u telefonu koji nije iz uobičajene premijum kategorije.

Sva tri telefona dolaze i sa MIUI 13 korisničkim okruženjem, ali se Android verzija razlikuje. POCO F4 GT ima Android 12, dok druga dva telefon imaju Android 11.

Pogledajte kako izgleda POCO X4 Pro 5G uživo:

YouTube Premium i popravka ekrana

U skladu sa moćnim performansama, svi predstavljeni POCO uređaji dodaju još jednu uslugu na svoju listu. Korisnici mogu uživati u vrhunskoj postprodajnoj usluzi, koja nudi jednokratnu besplatnu uslugu popravke ekrana tokom prvih šest meseci nakon kupovine.

Pored toga, YouTube pretplatnički servis, YouTube Premium, biće unapred instaliran. Da bi zasladili ponudu, kupci mogu da uživaju u YouTube Premium pretplati dva meseca besplatno. To znači dva meseca bez oglasa, gledanja van mreže i neprekidan pristup video i muzičkom sadržaju širom YouTube platforme.

Koji POCO biste vi odabrali?

Pogledajte

00:47

POCO F4 GT VIDEO
Izvor: POCO

Izvor: POCO

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.