Pojavili se primeri noćnih fotografija sa Samsung Galaxy S23 Ultra

Kao što rekosmo pre neki dan, deluje kao da Samsung ne uspeva da zadrži svoje telefone van javnosti pred premijeru, pa je malo toga o novom Samsung Galaxy S23 Ultra ostalo tajno. Na novom snimku, jedan korisnik Twitter mreže objavio je otvaranje kutije novog Samsung flagship modela, sadržaj pakovanja, izgled, ali i primere fotografija.

Iako je tvit korisnika Edvards Urbina vrlo brzo skinut, mi smo uspeli da skinemo slike koje su, po rečima ovog korisnika napravljene novim 200 MP senzorom Samsung Galaxy S23 Ultra telefona. Primeri slika koje su objavljene nisu u punoj rezoluciji iz više razloga, ali su i na ovako skaliranoj verziji prikazane impresivne noćne performanse 200 MP senzora, pre svega na polju ekspozicije, ali detalja.

Urbinanebo.jpg

Urbinanebo1.jpg

Urbinasaksija.jpg

Skoro sve poznato o Samsung Galaxy S23 Ultra

Za nekih deset dana treba da se održi zvanična premijera nove flagship serije ovog proizvođača, ali se čini da su poznati skoro svi aspekti novog telefona, sa sve zvaničnim slikama kampanje i posterima koji tek treba da se pojave. Znamo da će Samsung Galaxy S23 Ultra da dođe u Botanic green boji koji nam se prilično sviđa, dok će manji S23 stići u novoj Cotton Flower, a S23+ u Misty Lilac. Za one koji su slabi sa engleskim: zelena, bela i roza.

Sva tri modela bi trebala da imaju maksimalnu svetlinu od 1.750 nita, iako se pominje i neverovatnih 2.200 nita za Samsung Galaxy S23 Ultra. Poređenja radi, toliko su mogli da „dobace“ i modeli S22 serije, sem osnovnog, koji je plafon dohvatao na 1.300 nita.

S23poster01.jpg

Kamere

Svima je jasno da će Samsung Galaxy S23 Ultra doći sa 200 MP ISOCELL HP2 senzorom koja će zameniti HM3 modul rezolucije 108 MP sa S22 Ultra. Širokougaona kamera takođe doživljava unapređenje, sa Sony IMX563 na IMX564, ali još treba u praksi da proverimo koje su glavne prednosti novog senzora. Ono što se neće promeniti su telefoto senzori od 3x i 10x i u pitanju je dobro poznati IMX754 koji je pravio čuda na S22 Ultra.

Ono što je novo je da selfi kamera sa 43 MP prelazi na 12 MP ISOCELL 3LU, što će biti zanimljivo za videti, posebno kako se nova kamera ponaša u slabim svetlosnim uslovima.

Kampanja krenula

U međuvremenu, Samsung je krenuo u kampanju sa kratkim video snimkom na YouTube, na kojem pokazuje mogućnosti slikanja Meseca svojim novom Samsung Galaxy S23 Ultra telefonom.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *