аппле Гледај

Пре неколико дана момци из Цупертина су нас изненадили лансирањем РЦ верзије својих надолазећих оперативних система. иОС 15.3, иПадОС 15.3, ватцхОС 8.4, твОС 15.3 и мацОС Биг Сур 11.6.3, верзије које ће највероватније стићи у облику коначне верзије током ове недеље, када можемо да ажурирамо наше уређаје како бисмо могли да имају сва побољшања Цупертина. Верзије које ће нам у основи донети исправке грешака попут ове коју вам доносимо данас. ватцхОС 8.4 РЦ исправља проблеме са пуњењем које су представљали неки Аппле Ватцх. Наставите читати да ћемо вам рећи све детаље.

Очигледно је овај проблем утицао само на кориснике са Аппле Ватцх Сериес 7, они су имали проблема од ватцхОС 8.3 са пуњачима независних произвођача, а не са оригиналним Аппле пуњачем, иако са једним од брендова… Пуњач је почео да се пуни аутоматски. нормално, али је после неколико минута престао да ради и очигледно нас је оставио „баченим“. и проблем нису долазили са типичним Амазон „јефтини“ пуњачима, проблем је дошао и са врхунским пуњачима као што су они од Белкин, а неки су и имали проблеми са званичном базом за пуњење Аппле. Чини се да је проблем био софтвер уместо пуњача које смо користили.

Тхе напомене уз издање РЦ верзије ватцхОС-а 8.4 прикупите то ватцхОС 8.4 РЦ посебно поправља грешку која може проузроковати да неки пуњачи за Аппле Ватцх не радеодносно ова верзија ће исправити ове проблеме. Након лансирања Кандидата за издање ове верзије ватцхОС-а, мораћемо да будемо пажљиви на ову недељу јер би јавно објављивање могло бити неизбежно. Верзије са мало новина али то ће нам донети исправке многих грешака које нам многи од вас пријављују. И ви, Да ли сте имали проблема са пуњачима за Аппле Ватцх? читамо те…