Samsung Galaxy S10 i Galaxy S20 FE ažuriraju se na stabilni Android 12 uz One UI 4 u dve evropske države

Samsung je počeo da uvodi nova ažuriranja za Android 12 za Galaxy S20 FE i porodicu pametnih telefona Galaxy S10. Ovo su najnoviji dodaci stalno rastućoj listi uređaja korejskog OEM-a koji su dobili One UI 4. Za referencu, Samsungova mapa puta za ažuriranje Androida 12 prvobitno je naznačila ovo izdanje za 2022. za gorepomenute uređaje. Lepo je videti da kompanija nastavlja da prkosi očekivanjima objavljivanjem dugo očekivanog ažuriranja pre prvobitnog rasporeda.

updatesamsung.jpg

Kao što su primetili brojni korisnici na XDA forumima, globalna 4G varijanta Galaxy S10 (broj modela SM-G97xF) u Nemačkoj i Švajcarskoj dobija novo ažuriranje u obliku softverske verzije G97xFXXUEGULB. Osim što donosi sve promene specifične za One UI 4, nova verzija takođe povećava nivo bezbednosne zakrpe za Android (SPL) na decembar 2021.

Kada je u pitanju Galaxy S20 FE, stabilno One UI 4 ažuriranje za ovaj model trenutno se pokreće za njegovu 5G varijantu (broj modela SM-G781B) preko verzije softvera G781BXXU4DUL9. OTA je trenutno dostupan samo u Švajcarskoj, iako se očekuje da će proces isporuke uskoro biti proširen.

Očekujemo da će One UI 4 biti predstavljen u još više evropskih zemalja u narednih par sedmica.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *