Samsung Galaxy S21 FE se pojavio otpakovan i pregledan od retailera u Južnoj Africi (video)

Očekuje se da će Samsung najaviti dugo odlagani Galaxy S21 FE sledećeg meseca, iako nas oprečni izveštaji navode da pretpostavljamo da će lansiranje biti održano ili tokom (3. ili 4. januara) ili ubrzo nakon CES 2022 (11. januara). Međutim, dok čekamo zvaničnu najavu, telefon se već pojavio u videu.

Korisnik Reddit-a u/UnknownWon objavio je nekoliko korisnih informacija koje će mnogima biti korisne. Korisnik je postavio video raspakivanja koji prikazuje početno podešavanje S21 FE, a možemo uočiti tanku kutiju u kojoj nema punjača.

Potvrdio je da telefon ima bateriju od 4.500 mAh koja podržava brzo punjenje i brzo bežično punjenje prema menijima postavki. Takođe sugeriše da telefon ima zelenu nijansu, ali to zasniva na poređenju ekrana sa njegovim Poco X3. On napominje da ne postoji način da se ručno podesi balans belog ekrana.

Ono što nam je posebno bilo interesantno u ovom videu je da se pri podizanju sistema videlo i jedno „Dobro došli“ i dugme „Pokreni“, što nam sugeriše da ovaj telefon možemo očekivati i na našim prostorima.

Takođe je potvrdio da je hardver telefona „lakši“, „udobniji“ i „premium“ u poređenju sa njegovim Poco X3 – koji je „lepljiv“ i „jeftin“ u poređenju sa telefonom južnokorejskog proizvođača. Čini se da trostruke kamere koriste iste senzore kao i one sa S20 FE.

Još jedna stvar koju je kupac objavio na Redditu je da je skener otiska prsta na ekranu bio optički u odnosu na ultrazvučne senzore serije S21. Takođe, telefon dolazi sa 6 GB RAM-a, a dualSIM varijanta u njegovom regionu dolazi sa Snapdragon 888 čipsetom, a ne Exynos 2100 kao kod S21 modela u tom regionu. Ne znamo da li će Samsung objaviti 4G verziju koju pokreće Exynos kao što je to uradio sa S20 FE.

Konačno, recenzent je postavio nekoliko primera fotografija snimljenih sa S21 FE i one se mogu videti ovde. Postoji najmanje jedan uzorak za svaku kameru.

Prema prethodnim izveštajima, Galaxy S21 FE će imati AMOLED ekran od 6,41 inča, a selfi kamera će biti ažurirana na 32MP modul. Telefon će biti dostupan u maslinastoj, crnoj, beloj i ljubičastoj varijanti sa očekivanom početnom cenom od 699 dolara, prenosi GSM Arena.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *