Samsung Galaxy S22 Ultra se pojavio u mat crnoj i beloj varijanti uživo

Opcije boja Samsung Galaxy S22 Ultra crno-bele su primećene na Internetu. Opcije boja su viđene u nizu slika uživo koje je podelio korisnik Tvitera, koji je takođe objavio video snimak koji prikazuje varijantu crne i bele boje. Predstojeći flagship telefon kompanije Samsung takođe će biti dostupan u crvenoj boji, koja bi se mogla nazvati ‘Burgundija’. Prethodna curenja su takođe sugerisala da će telefon biti ponuđen u opcijama tamnocrvene, crne i bele boje.

Prema prvom setu slika koje je podelio korisnik Tvitera JI (@hipark22), „dummy“ telefon koji izgleda kao Samsung Galaxy S22 Ultra vidi se u mat crnoj boji. Tu je i video koji prikazuje telefon iz svih uglova. Pored toga je još jedan set fotografija koji prikazuje Samsung telefon u beloj boji. Korisnik tvrdi da bi se boje mogle zvati Space Black i Corine White.

Kao što je pomenuto, u prethodnim curenjima pominje se još jedna opcija boje koja bi se mogla nazvati „bordo“. Ova opcija boja za Samsung Galaxy S22 Ultra viđena je na slici koju je podelio LetsGoDigital prošle nedelje. Treba napomenuti da Samsung do sada nije potvrdio nijednu od ovih opcija boja, piše Gadgets 360.

Nedavno je procurila slika pokazala da Samsung Galaxy S22 Ultra ima novi dizajn modula kamere sa četiri zadnje kamere. Takođe se navodi da telefon ima podršku za S Pen. S Pen varijanta Galaxy S22 Ultra je prikazan u crnoj boji dok je njen vrh iste nijanse kao i telefon. Rendere drugih telefona u seriji — Samsung Galaxy S22 i Galaxy S22+ — takođe je podelio LetsGoDigital. Na renderima su prikazani telefoni u boji ‘Pink Gold’. Za ove Samsungove telefone se takođe kaže da dolaze u mat finišu.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *