Južnokorejska kompanija je takođe potvrdila da ćemo novi fleksibilni telefon videti tokom Samsung Unpacked događaja u avgustu.

Izvor: B92, Engadget

Foto: Bhubeth Bhajanavorakul / Shutterstock.com

Foto: Bhubeth Bhajanavorakul / Shutterstock.com

Nekoliko nedelja pre održavanja sledećeg Unpacked događaja, Samsung je otkrio da je isporučio skoro 10 miliona savitljivih telefona širom sveta tokom 2021. godine.

U objavi na Samsung Newsroom sajtu, istaknuto je da ovo predstavlja povećanje od 300 procenata u odnosu na ono što je ostvareno 2020. godine, a očekuje se da će se ovaj brzi rast nastaviti.

Prema navodima kompanije, većina kupaca fleksibilnih telefona (oko 70 procenata njih) se odlučuje za kupovinu preklopnog Flip modela. To ne predstavlja iznenađenje, jer je Samsung ranije istakao da je Flip 3 motivisao veći broj ljudi da promene brend u odnosu na kompanijine premijum modele.

Samsung je potvrdio da će sledeće Flip i Fold modele savitljivih telefona predstaviti tokom Unpacked događaja 10. avgusta. Takođe je pomenuto da je Samsung napredovao u poboljšanju korisničkog iskustva kada su u pitanju novi uređaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.