Dobro, nije Samsung izjavio baš tako nešto, ali se izveštaji “upućenih medija“ svode na to – da su ložili čitaoce bez potrebe.

Samsung Galaxy S21 FE 5G cena i specifikacije
Izvor: SmartLife / Samsung

Nekad treba biti mudar pa znati šta bi u moru svakodnevnih, a neproverenih vesti moglo da bude puka glasina, a šta prava procurela informacija koja ima smisla.

U Exynos 2200 slučaju odlaganje bi značilo i odlaganje cele Galaxy S22 linije, a to Samsung nikad ne bi dozvolio, a za to postoji nekoliko razloga:

  1. Samsung mora da prekine iPhone 14 udar
  2. Snapdragon čipsetova nema dovoljno i
  3. Unpacked 2022 je već odavno zakazan.

Možda će vas zanimati

Ipak, glasine o odlaganju Exynos 2200 čipseta podgrejane su nakon što Samsung nije predstavio svoj čipset na prvobitno zakazan datum – 11. januara.

Glasine su se toliko rasplamsale, preneli su ih i neki domaći mediji, da je kompanija prvi put reagovala u ovakvom jednom slučaju – da opovrgava bilo šta što nije zvanična informacija.

Za Business Korea medij Samsung je izjavio da korisnici, a ni stručnjaci ne bi trebalo da brinu ni o čemu, jer produkcija ide po planu, nema trzavica ni sa samim čipsetom, a kompanija je jednostavno odlučila da svoj prvi ovogodišnji Unpacked pojača premijerom i čipseta i Galaxy S22 uređaja. – novi fan model Galaxy S21 FE 5G bio je deo CES 2022 sajma, ne Unpacked događaj, pa S22 ostaje, ipak, prva velika premijera za ovu godinu.

Samsung je imao AMD partnera na razvoju novog GPU-a za Exynos 2200 čipset i očekivanja su velika, kako južnokorejske kompanije i njenih kupaca tako i stručnjaka. Jedan od Samsung predstavnika izjavio je tokom razvoja novog čipseta da kompanija ima nameru da u mobilne uređaje ugradi gejmerske mogućnosti, kako bi napravila pomak na tržištu kojem svi teže.

Tako će Exynos 2200 biti prvi mobilni čipset koji će imati AMD RDNA 2 arhitekturu zahvaljujući kojoj će biti i prvi smartfon sposoban za ray tracing opciju. I da, ovo su činjenice, nisu procene neimenovanih izvora i neupućenih medija 😉

Samsung Galaxy S22 serija stiže sledećeg meseca, a dizajn i prvi podaci o kamerama telefona su već poznati, pa je Samsung morao da reaguje i slike i objave su sa nekih medija sklonjeni, a oglasio se i čuveni vlasnik Twitter @Evleaks kanala – Samsung je i od njega tražio da skine sve materijale o Galaxy S22 uređajima. Do danas on to nije učinio, a kompanija je, navodno, pretila i tužbama…

Šta vi očekujete od Galaxy S22 serije?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *