Samsung Semiconductor je trebalo da predstavi svoj Exynos 2200 čipset, ali dojavljivač tvrdi da je objava čipa odložena.

Izvor: B92, GSMArena

Foto: DANIEL CONSTANTE / Shutterstock.com

Foto: DANIEL CONSTANTE / Shutterstock.com

Samsung je 11. januara trebalo da ozvaniči svoj novi Exynos 2200 čipset, međutim to se nije desilo, a prvobitni tvit koji je najavljivao tu objavu – obrisan je.

Popularni dojavljivač Ice Universe tvrdi da je zvanična objava čipseta ipak odložena.

Prema navodima južnokorejskih medija, Samsung planira da 8. februara predstavi Galaxy S22 seriju telefona, dok će prodaja uređaja početi 24. februara. To znači da još uvek ima vremena da Exynos 2200 čip bude objavljen pre nego što S22 serija bude ozvaničena.

Ipak, izmene u poslednjem trenutku jasno ukazuju na to da postoje neki problemi. Ostaje nepoznanica da li će Exynos čip biti spreman za Galaxy S22 objavu.

Takođe, postavlja se pitanje koliko primeraka čipseta i telefona će Samsung biti u stanju da proizvode.

Globalna nestašica čipova je i dalje aktuelna, što bi moglo uticati na limitiranu dostupnost Samsungove nove serije premijum telefona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *