Serija Galaxy S22 će imati Gorilla Glass Victus+, sugerišu nove informacije

Gorilla Glass Victus je lansiran pre oko 1,5 godine i od tada se koristi na većini vrhunskih, premium pametnih telefona. Nove informacije sada sugerišu da bi linija Galaxy S22 mogla stići sa ažuriranim Gorilla Glass Victus+ koji bi verovatno ponudio bolje performanse i nešto više zaštite u slučaju pada.

Prema leakeru Ice Universe, sva tri Samsung Galaxy S22 uređaja, koji se sastoji od standardnih flagship modela Galaxy S22, Galaxy S22 Plus i Galaxy S22 Ultra, biće lansirana sa ažuriranim Gorilla Glass Victus+ panelom. Tvit ne potvrđuje da li će se staklo koristiti na prednjoj, zadnjoj ili možda obe strane.

Galaxy S21 i Galaxy S21 Plus su bili flagship uređaji, ali ih je Samsung lansirao sa plastičnim zadnjim panelima. Ako kompanija odluči da primeni Gorilla Glass Victus+ staklenu ploču na poleđini, to će verovatno doneti malo veću težinu uređaju i doneti premijum osećaj u ruci. U seriji S21, jedino je Galaxy S21 Ultra je lansiran sa Victusom na prednjoj i zadnjoj strani.

Trenutno postoje mnoge kontraverzne glasine o novom Exynos 2200 čipsetu, koji bi trebalo da pokreće novu Galaxy S22 seriju u mnogim regionima. Nedavno najavljeni Snapdragon 8 Gen 1 SoC će verovatno pokretati većinu Galaxy S22 serije prodatih u Severnoj Americi i Kini. Iako nemamo nikakve zvanične informacije o datumu izlaska za nove uređaje, nezvanične sugerišu da bi se to moglo dogoditi već 8. februara.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *