Kompanija Samsung je u saradnji sa striming platformom Netflix predstavila kratki film na temu Stranger Things

 Galaxy S22 Ultra Make STRANGER Nights Epic kratki film Izvor: Samsung

Znate li šta se dobije kada se ukrste Samsung i Netflix? Dobije se „Make STRANGER Nights Epic“, kratki film koji koristi Nightography funkcije kamere Galaxy S22 Ultra modela u čast popularnoj seriji Stranger Things.

U kratkom filmu devojka stavlja svoj telefon u zadnji džep dok biciklom ide kod drugarice, gde će sa društvom gledati Stranger Things 4. Tokom vožnje se video funkcija slučajno uključuje i počinje da snima ono što vreba iza nje u Obrnutom svetu. Sve scene u vertikalnom položaju telefona su snimljene modelom Galaxy S22 Ultra.

Možda će vas zanimati

Samsung Galaxy S22 Ultra je upotrebljen da demonstrira kako Galaxy tehnologija može da prikaže ono što bi u mraku ostalo neprimećeno pomoću Nightography funkcije, jer glavna kamera od 108MP i senzor od 2.4 µm piksela podržava napredna veštačka inteligencija, što omogućava više svetla i podataka za svetlije, oštrije video snimke i danju i noću.

Ovo nije prvi put da se ove dve kompanije udružuju. Samsung i Netflix su već dugo partneri i sarađuju na specijalnim kampanjama za neke od najpopularnijih serija ove striming platforme. U januaru su pokrenuli integrisanu kampanju za drugu sezonu serije „Emili u Parizu“, gde je obožavaocima omogućeno da „prelistaju scenario“ i postanu glavni lik na sopstvenom animiranom posteru preko modela Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung i Netflix su takođe zajednički napravili kratki film za igranu seriju „Bridžerton“ povodom premijere serije Galaxy S22 na događaju Unpacked u februaru. U ovom trominutnom skeču izumitelji pokušavaju da privuku pažnju kraljice Šarlot iz Bridžertona. Pronalazač lord Trajstar uspeva u tome kada prikaže svoj vizionarski izum – ogromne slike u stilu neoklasicizma modela Galaxy S22 Ultra koji će biti dostupan za 209 godina.

Nakon prvog dela četvrte sezone serije Stranger Things koji je premijerno prikazan u maju, Samsung premijera kratkog filma „Make STRANGER Nights Epic“ dolazi odmah posle oficijalnog trejlera za drugi deo sezone, a gledaoci će nastavak sezone moći da pogledaju od 1. jula.

Pogledajte Make STRANGER Nights Epic:

Make STRANGER Nights Epic
Izvor: Samsung

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.