Sve informacije o opštem zdravstvenom stanju na zglobu vaše ruke

Sa rastućom željom za boljim razumevanjem i delovanjem u skladu sa individualnim zdravstvenim ciljevima, kompanija Samsung je kreirala unapređenu verziju Samsung Galaxy sata koji pruža dubinsko praćenje kao i niz praktičknih podataka koji su neophodni da bi im pomogli na putu ka zdravlju i dobrobiti.

Galaxy Watch5 opremljen je jedinstvenim Samsung BioActive senzorom čime pravi pomak u eri digitalnog praćenja zdravlja. Ovaj senzor koristi jedinstven čip koji kombinuje tri snažna zdravstvena senzora, optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedanse (bioelektrični otpor – izračunavanje procenta masnog tkiva u telu) za isporuku obimnog očitavanja koja uključuju otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, kao i nivo stresa. Ove analize su namenje samo za opšte zdravstveno stanje i fitness, tako da nije namenjen za otkrivanje, dijagnozu ili lečenje bilo kog zdravstvenog stanja ili bolesti.

Pruža tačne podatke o spavanju i fizičkim aktivnostima

Dizajniran za svakodnevne izazove, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno end-to-end iskustvo koje nadilazi fitness aktivnosti i uključuje procese nakon vežbanja, odmora i oporavka. Alat za merenje sastava tela  pruža vam potpuni snimak celokupnog zdravlja, kao i prilagođeni pristup za postavljanje ciljeva, vođenje kroz personalizovane vežbe i praćenje napretka. Takođe, Galaxy Watch5 vam daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vežbanja i prilagođene preporuke o potrošnji vode usled znojenja.

2_GalaxyWatch5family.jpg

Proučite obrasce spavanja putem Sleep Scores koji prate faze spavanje, zajedno sa otkrivanjem hrkanja i nivoom kiseonika u krvi.

Galaxy Watch 5 – Istrajan i otporan

Ne morate se brinuti da će sat ostati bez baterije ili da će se oštetiti na neravnom terenu; Galaxy Watch5 dolazi sa 13% većom baterijom i omogućuje osmočasovno praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što ga čini 30% bržim od prethodne verzije. Dodatni sloj zaštite štiti Galaxy Watch5, a ove godine Samsung je uključio prvi display pametnog sata sa ekranom od Sapphire Crystal, koji nudi 60% tvrđi spoljašnji sloj , tako da sat ostaje pouzdan u svakodnevnoj upotrebi.

Najistrajnija baterija do sada i intuitivni GPX

Galaxy Watch 5 Pro ima 60% veću bateriju u odnosu na Galaxy Watch4, što je ključno za praćenje koraka dok se krećete. Uz funkciju GPX, a koji je po prvi put dostupan na Galaxy Watch-u, krenite na planinarenje i snimite i podelite sa kolegama putem aplikacije Samsung Heatlh uz Route Workout. Zahvaljujuću intuitivnim smernicama, možete voziti bicikl i samo pratiti stazu bez gledanja na kartu. A kad se vraćate kući, Galaxy Watch 5 Pro će vaš tamo lako odvesti uz pomoć funkcije Track Back koju možete aktivirate u postavkama Samsung Health.

10_GalaxyWatch5displayoverview.jpg

Cene i raznovrsnost boja

Galaxy Watch5 je moderan sa minimalističkim dizajnom i performansama koje vam pomažu da postignite više svakog dana. Dolazi sa potpuno novim, neutralnim bojama, u veličini od 44 mm dostupan je u grafitnoj, safirno plavoj i srebrnoj boji, a za nijansu manja verzija od 40 mm dostupna je u grafitnoj, ružičasto-zlatnoj i srebrnoj koja ima ljubičasti kaiš koji savršeno pristaje uz Galaxy Z Flip 4. Galaxy Watch5 biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.999 RSD za Bluetooth verziju i 39.999 RSD za LTE verziju.

Galaxy Watch5 Pro je idealan za osobe koje traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil. Biće dostupan u titanijum crnoj i titanijum sivoj boji, sa ekranom od 45 mm, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.999 RSD za Bluetooth verziju i 59.999 RSD za LTE verziju.

Za više informacija o Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro posetite https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-watch5

PR tekst

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.