TENAA je otkrila detaljne specifikacije Lenovo Legion Y90 gaming telefona

Sledeći gaming telefon kompanije Lenovo će se u Kini zvati Lenovo Legion Y90 i upravo se pojavio na TENAA. Uređaj, za koji se priča da će globalno stići kao Legion 3 Pro, imaće veliki ekran sa Full HD+ rezolucijom, ultra teško kućište i obilje memorijskih opcija.

Ovaj Lenovo nosi broj modela L71061 i poseduje OLED ekran od 6,9” i rezoluciju od 2460 x 1080 piksela – identično kao i Legion 2 Pro. Frekvencija procesora je navedena na 2,995 GHz, što je brzina takta Snapdragon 8 Gen 1 čipseta.

Lenovo planira da lansira Y90 sa najmanje četiri opcije RAM-a: 8GB, 10GB, 12GB i 16GB. List sa specifikacijama koji je procurio ranije ove nedelje sugeriše da je verzija sa 18 GB RAM-a takođe na stolu.

Skladištenje će biti u verzijama od 128GB, 256GB i 512GB. Baterija je navedena na 2.650 mAh, ali to je kapacitet jedne od njene dve ćelije, što ukazuje na ukupan kapacitet od 5.300 mAh. Dimenzije telefona su 177 x 78,1 x 10,9 mm i njegova težina je 252 grama.

To će biti jedan od najtežih pametnih telefona na tržištu, a to je zato što će imati dvostruke ventilatore za dodatno hlađenje, kao i iskačuću selfi kameru, ugrađenu u desnu stranicu, piše GSM Arena.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *