Testirali smo: Xiaomi Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro

Xiaomi je kompanija poznata po svom izuzetno širokom portfoliu proizvoda, kako po brojnim kategorijama uređaja koje nude, tako i po broju samih uređaja unutar kategorija.

Tako smo čak i mi koji to sve redovno pratimo ponekad bili zbunjeni, pogotovo u domenu mobilnih telefona, gde su pored uređaja sa brojnom oznakom generacije tu bile i razne podvarijante – što Pro, što Lite, pa onda sve to isto, ali sa Redmi imenom, koje mahom označava povoljniju seriju Xiaomi proizvoda.

I upravo su Redmi modeli često bili vrlo popularni među kupcima, upravo jer nude najveći broj mogućnosti svojih Mi rođaka, ali po još boljoj ceni. Na ovo smo navikli u domenu mobilnih telefona, ali je Xiaomi izgleda rešio da isti recept proširi i na neke druge kategorije, mahom vezane za mobilne telefone, pa su nam se ovih dana na testu našla dva para slušalica koje ćete gledati u posebnom videu, kao i pametni sat i narukvica koje vam prikazujemo u ovom.

U pitanju su Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro, pa hajde da vidimo šta to možete očekivati od ova dva pametna uređaja

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *