Vaše je samo da odlučite QLED ili OLED, a mi smo se za izbor sjajnih igara i preporuke pobrinuli – javite šta mislite!

 NeoQLED model 22 3.jpg Izvor: Samsung

Savremeni svet i razvoj tehnologije doneli su nam nove načine rada, komunikacije, ali i uživanja – posebno kada je gejming u pitanju.

Igranje igara danas predstavlja jedan od omiljenih hobija i beg od stvarnosti, posebno kod muške populacije, mada sve češće srećemo i lepši pol za džojstikom i tastaturom!

Možda će vas zanimati

Kako virtuelni svet zahteva potpuno novi set performansi, potrebni su nam uređaji koji ovom zahtevu mogu da odgovore.

Upravo sve to nam omogućavaju Samsung Neo QLED i OLED televizori koji otkrivaju svaki skriveni detalj bilo kog virtuelnog sadržaja, a da možete da se oslonite na ova dva modela dokazuju i dve najnovije igre, koje će vas zahvaljujući fenomenalnim karakteristikama ovih televizora uvući u neverovatan digitalni svet.

Naravno, uvek smo otvoreni za vaše predloge u vezi sa izborom igara, jer – mi redovno provodimo vreme ispred konzole i TV-a i nimalo ne žalimo zbog toga 😉

The Last of Us Part II

The Last of Us je ekskluzivna video igra za PlayStation 4 i PlayStation 5 konzole u kojoj je radnja fokusirana na postapokaliptični svet. Ona ima svoj prirodno-narativan tok, a igra se iz trećeg lica. U zavisnosti od vaše volje, možete je igrati sa visokom dozom agresivnosti ili se možete prikrasti neprijatelju s leđa, kao nindža tj. igrati je kao tzv. šunjalicu.

Ukoliko ovu igru igrate preko Neo QLED televizora, doživljaj će biti izvanredan i to zbog Neuronskog Quantum 8K procesora koji produbljuje i izoštrava sliku, pa ćete svaki objekat videti u punom sjaju. Takođe, zahvaljujući mini-LED diodama koje kontrolišu svetlost uživaćete u svakom kadru. Saglasni smo oko toga da je zvuk i te kako bitan kada je potpuno dočaravanje atmosfere u pitanju. Uz pomoć dinamičnog OTS Pro-a, koji širi zvuk po celoj prostoriji, možete se potpuno opustiti i pratiti radnju iz svih uglova sobe.

Pogledajte sad slike iz igre:

The Last of Us Part II, bila je igra godine u 2020. godini, tako da je svet koji je Naughty Dog (razvojni studio) stvorio zaista vredan istraživanja, a sad očekujemo i seriju baziranu isključivo na priči koju kontrolišu i autori prvog i drugog dela igre i jedva čekamo da je gledamo!

Zbog Dolby Atmos zvuka svaki pucanj ćete čuti kao da je stvaran, a šumove oronulih zgrada kroz koje se krećete doživećete vrlo autentično. Još jedna prednost ovog televizora jeste to što se može pohvaliti nepostojećim crnim ivicama i izuzetno tankim okvirom, tako da će vas svojim Infinity One dizajnom „oboriti sa nogu“, a nećete ni primetiti gde se radnja završava, a počinje vaša soba u kojoj igrate…

The Last of Us Part II Official Story Trailer video (MobIT)
Izvor: PlayStation

Sekiro: Shadows Die Twice

Ukoliko ste ljubitelj feudalnog Japana, samuraja i ostrvske kulture oko 1500. godine, idealan naslov za vas jeste Sekiro: Shadows Die Twice iz 2019. godine. Zbog svoje sadržajnosti i predivnih kadrova, ova igra je i dalje veoma aktuelna, a tokom godine izdavanja dobila je brojna priznanja, između ostalih i za najbolju igru u The Game Awards izboru i mnogih drugih.

Za razliku od običnih, Samsung OLED televizor je jedinstven po izuzetno tamno crnoj, čisto beloj, ali i drugim živopisnim paletama boja koje u potpunosti dočaravaju svaki sadržaj, a posebno kada je u pitanju ambijent poput ovog. Takođe, uz najsavremenije LED diode koje same svetle, uživanje u preciznosti, jasnoći i otvorenosti slike nema konkurenciju.

Pogledajte sad slike i iz ove igre:

Naime, ova igra je „ozloglašena“ zbog visokonapredne veštačke inteligencije i stepena dinamičnosti, te će u tom smislu Samsung OLED televizor biti od velike pomoći. Ovaj uređaj će na najbolji mogući način istaći sve potrebne detalje, a ukoliko se na sve ove performanse doda i minimalistički okvir i tanak profil sa ravnim zadnjim delom, OLED će se besprekorno uklopiti u svaki enterijer, bez obzira na veličinu prostora.

Igra Sekiro: Shadows Die Twice dostupna je i za PC i za konzole.

Sekiro: Shadows Die Twice Video (MobIT)
Izvor: PlayStation

Dostupni kupcima u Srbiji već sad!

Došlo je vreme za potpuno uživanje u gejmingu, a kako biste se i vi što pre prepustili besprekornim kadrovima i čistom zvuku, izaberite jedan od ova dva modela.

Odličan NEO QLED je upravo zbog navedenih karakteristika dobio nagradu Izbor urednika portala Home Theater Review, dok se i model OLED ističe fenomenalnim performansama, pa za koji god da se odlučite, zasigurno nećete pogrešiti. Više informacija o modelima možete pronaći na linkovima.

Dakle koji model vi birate – NEO QLED ili OLED?

Neo QLED Game to win Samsung TV VIDEO
Izvor: Samsung

Samsung OLED TV VIDEO
Izvor: Samsung

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.