WhatsApp će vam dozvoliti da sakrijete „Last seen“ i „Online“ statuse

Jedan od popularnih insajderskih sajtova za WhatsApp, WABetaInfo otkriva da će jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje uskoro uvesti opciju za sakrivanje statusa i pregledanih poruka, odnosno „Online“ i „Last seen“.

Bilo da imate neke ljude koji vam dosađuju ili prosto želite malo mira i tišine, svakome od nas s vremena na vreme dođe da odemo u offline, ili da tako bar izgleda drugima.

Ovo je opcija koju su WhatsApp korisnici tražili već neko vreme i na kojoj WhatsApp radi za iOS, Android i desktop verzije svoje aplikacije. U novoj verziji aplikacije koja će doneti ove funkcionalnosti imaćemo dve nove opcije vezane za „Last seen“ status: „Everyone” i „Same as Last Seen”.

Na primer, ako odaberete „My contacts” za “Last Seen” i „Same as Last Seen” za “online”, to znači da oni koji nisu u vašim kontaktima neće moći da vide kada ste online.

WA_LAST_SEEN_ONLINE_5B6D_IOS.jpg

WhatsApp je prošle godine automatski sklonio „Last seen“ status za kontakte sa kojima nikada niste ćaskali, kako bi se sprečilo da neko drugi nadgleda vaš online ili last seen status. Međutim, za sve sa kojima ste ćaskali, ovo ne važi, ali će i to da se promeni uskoro.

Slika ekrana koja je procurela jeste sa iOS-a, ali je naglašeno da WhatsApp planira nove opcije za sve svoje platforme, doduše, prvo u beta verziji.

Ono što i dalje nije poznato je kada će se implementirati nove opcije, ali svakako ne bi bilo loše da se prijavite za beta program, kako biste bili prvi koji će dobiti nove opcije.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.