Whatsapp navodno testira veb verifikaciju u dva koraka, pozadinu za ćaskanje za glasovne pozive

Whatsapp navodno prerađuje interfejs za pozivanje svoje aplikacije. Whatsapp bi uskoro mogao da objavi dva nova ažuriranja – jedno za povećanje bezbednosti, dok drugo dodaje neke dodatne efekte prilagođavanja.

Prema izveštaju WAbetainfo, Whatsapp će uskoro predstaviti novi interfejs za glasovne pozive gde će korisnici moći da biraju sopstvene pozadine. Aplikacija za razmenu poruka u vlasništvu Meta takođe radi na dodavanju verifikacije u dva koraka u svoju desktop verziju. Prethodno beta ažuriranje je prijavilo mogućnost uvoza ćaskanja sa Android-a na iPhone.

WAbetainfo izveštava da Whatsapp radi na dve nove verzije Whatsapp-a sa različitim funkcijama. Dok će jedan dodati strože mere bezbednosti, drugi će dodati više efekata prilagođavanja. Tačna verzija predstojećeg ažuriranja Whatsapp-a ostaje nepoznata.

TwostepWA.jpg

Govoreći o prvom, Whatsapp će dodati verifikaciju u dva koraka na svoju desktop verziju. Prema snimku ekrana koji vidite iznad, korisnici će moći da omoguće ili onemoguće verifikaciju u dva koraka, promene PIN i promene adresu e-pošte na desktop verziji. U slučaju da izgubite telefon, PIN možete vratiti tako što ćete zatražiti vezu za resetovanje. Whatsapp trenutno radi na ovoj verziji i trebalo bi da bude dostupan sa budućom verzijom aplikacije.

Whatsapp takođe radi na promeni pozadine kada korisnici prime poziv. Trenutno, Whatsapp prikazuje samo sliku profila pozivaoca, a ne bilo koju prilagođenu pozadinu za ćaskanje, ovo podešavanje bi moglo da se promeni u budućoj verzijami. Ova verzija će uskoro doći i omogućiti korisnicima da promene svoje pozadine za pozive po svom izboru. Prilagođena pozadina će biti prikazana u interfejsu za pozivanje.

Ova funkcija je nedavno primećena na Whatsapp za iOS beta verziji, možemo očekivati da će uskoro doći na Android. Ova funkcija je ranije primećena u decembru prošle godine, a sada izgleda da Whatsapp finišira ovu funkciju i trebalo bi da je uskoro objavi za beta testere.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *