Whatsapp omogućio vezivanje više brojeva za jedan nalog

Nikola Jevremović

25. januar 2023.

Bez nekog zvaničnog saopštenja ili zapisa u developerskom blogu, Metina aplikacija dobila je zgodnu novotariju. Kao što je korisnicima poznato, odavno je izvorni nalog sa telefona moguće povezati i sinhronizovati sa računarima putem WhatsApp Web ili WhatsApp Desktop programa. Vremenom je to omogućeno i za Android uređaje poput tableta, da bi sada bili obuhvaćeni i telefoni sa drugim brojevima.

Postupak dodavanja prilično je jednostavan. Na sekundarnom uređaju, nakon instalacije i inicijalnog pokretanja, WhatsApp će vas priupitati za broj telefona. To ćete ignorisati i u gornjem desnom uglu pritisnuti ikonicu sa tri tačkice. U novom prozoru birate stavku Link a device, nakon čega će program generisati QR kôd. Njega je potrebno skenirati u WAppu vašeg primarnog telefona (*tri tačkice > Linked devices > Link a device) i, to je to. Učitaće se sve poruke, novi telefon će se sinhronizovati i naći na spisku povezanih sprava. Dâ se pretpostaviti, ali svejedno pomenimo, da samo primarni telefon može da povezuje druge uređaje. Iako smo screenove drpili sa jednog stranog portala, testirali smo ovaj metod i on zaista radi. Doduše, za sada isključivo na Androidu. 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *